Plantarium Buitenkweekgids voor beginners

Buitenwiet kweken

Wil jij ook jouw eigen buitenwiet kweken? Plantarium heet jouw welkom in de mooie wereld van de cannabis. Met deze kweekgids willen we zonder al te veel ‘vakjargon’ hoe je stap voor stap je zaadje kunt opkweken tot een volwaardige buitenplant. Van die plant kan je dan je eigen cannabis oogsten. Er zijn verschillende manieren waarop je een cannabisplant kunt kweken. De methode zoals in deze gids besproken is daar 1 van. Mocht deze kweekmethode je aanspreken probeer je hier dan ook zoveel mogelijk aan te houden. Door naast de methode in deze gids tips van andere te gebruiken om buitenwiet te kweken, kunnen namelijk kweekproblemen ontstaan en die kunnen dan moeilijk zijn te herkennen en op te lossen, omdat ze bij deze methode niet zouden moeten optreden.

Missie

Cannabis growshop Plantarium heeft een missie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een verantwoorde manier zijn/haar eigen cannabis kan kweken en gebruiken. Hierin voorzien wij onze klanten van uitgebreid advies, tips en informatie over wiet kweken. In deze unieke gids bespreken wij alles wat er komt kijken bij een volwaardige buitenkweek. Van voor cannabis geschikte aarde en de juiste buitenzaden tot (biologisch gecertificeerde) voeding, het oogsten en het curen (bewaren) van jouw cannabis. Plantarium de enige winkel in Nederland die advies geeft over cannabis. Een cannabis growshop! Wij vertellen in openheid over het inrichten van een kweektent, tot welke wietsoort voor welk ziektebeeld, tot (biologische) voeding, tot innovatieve kweektechnieken, tot oogsten en curen. Eigenlijk alles wat met het buiten en binnen kweken van cannabis te maken heeft. Dat doen we in alle openheid!

Contact

Mochten er tijdens de kweek onverhoopt toch problemen optreden of vragen zijn dan kun je die altijd mailen naar info@plantarium.nu of je kunt ons bellen op 024-3888 408. Wij zijn bereikbaar van 10.00 tot 18.00 op dinsdag t/m donderdag en van 10.00 tot 17.00 op zaterdag.

Groeten,
Het voltallige team van Cannabis Expertise Centrum in Plantarium

Wij delen graag kennis! Jij?

Facebook
WhatsApp
E-mail
Telegram
Reddit
Twitter

Geef een reactie

Wanneer ontkiem je wietzaden?

Wanneer ontkiem je wietzaden?

De lente is in aantocht! En na de eerste paar zonnige dagen begint het te kriebelen.. Tijd om je cannabiszaden te ontkiemen en snél een

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel