Crafty +

Crafty + vaporizer
Crafty + vaporizer

De handzame Crafty+ is de kleinste draagbare vaporizer van het Duitse Storz & Bickel – bekend van de Volcano Vaporizers – tot dusver.

Nauwkeurige temperatuurinstelling, trilfunctie, een efficiënte en slim ontworpen vulkamer en de mogelijkheid om de vaporizer aan je smartphone te koppelen maken de Crafty+ tot een van de meest in het oog springende Vaporizers van dit moment. De ingebouwde lithium batterij (die tot 1,5 uur continu gebruik meegaat) wordt opgeladen met micro-USB. Om batterij te sparen, schakelt de Crafty+ zichzelf automatisch uit. De trilfunctie en een van kleur veranderend LED-indicatielampje geven de actuele status van de vaporizer weer.

Klik hier om de aanbieding te bekijken

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel