Cor’s Kooi Kwekerij

Cor's Kooi Kwekerij - Plantarium Nijmegen
Cor's Kooi Kwekerij - Plantarium Nijmegen

Het buitenseizoen breekt in haar volle glorie aan. Bij Plantarium experimenteren we al 25 jaar lang met diverse kweek methoden om de opbrengst, smaak en schimmelresistentie te verbeteren. Cor’s Kooi Kwekerij is zo’n buitenkweek methode, waarbij je mondhoeken automatisch omhoog van krullen. Ga er eens lekker voor zitten! Dan nemen we je stap voor stap mee in deze vanuit Californië over gevlogen kweekmethode waarmee je opbrengsten maximaliseert. Let op, deze methode werkt het best voor gefeminiseerde planten, niet geschikt voor autoflowers.” (Uit het eerste deel van Cor’s Kooi Kwekerij)

Lees snel verder door op deze link te klikken

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel