CHOW Edibles

CHOW is een informatieplatform voor mensen die interesse hebben in edibles: eetbare en drinkbare cannabisproducten. Door middel van artikelen, recepten en foto’s geven wij jou betrouwbare informatie en inspiratie. We laten je zien dat je op een smakelijke manier kan genieten van cannabisproducten. CHOW neemt je graag mee in de wondere wereld van edibles!

Artikel 5: Terpenen

Terpenen zijn minstens zo belangrijk als de hoeveelheden THC / CBD voor het bepalen van je high. Dat lijkt moeilijk te geloven. Maar onderzoek toont aan dat, hoewel je niet stoned of high wordt van terpenen zelf, ze wel een versterkend of sturend effect kunnen hebben op je cannabis beleving (Trimbos, 2012). Er is veel tijd en moeite gestoken in het onderzoeken van welke terpenen nu waar verantwoordelijk voor zijn.

Lees snel verder op ons online expertisecentrum –> klik hier

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page