Warmtemat voor in je kweektent

Streef jij ook naar de ideale temperatuur voor jouw cannabisplanten? En heb jij moeite om de temperatuur in je kweekruimte hoog genoeg te houden in de winter? Dan is een warmtemat essentieel!

Wij zien dit vooral in de kweek met LED-lampen gebeuren, of wanneer kweektenten in een onverwarmde ruimte staan. Een warmtemat zorgt voor een stabiele, constante temperatuur tussen de potten in je kweektent. Je hebt daarvoor naast een warmtemat ook een thermostaat nodig. Let bij het kiezen van een verwarmingsmat op de afmeting, hij moet namelijk plat op de tentvloer kunnen liggen.

De zeer dunne Romberg SkinnyHeat Verwarmingsmatten verspreiden de warmte gelijkmatig over de kweekruimte. Ze zijn voorzien van een aluminium laag en daardoor volledig waterbestendig en goed belastbaar. Voor het bodemleven in jouw pot is het erg belangrijk dat de temperatuur daarin goed is (20/21 graden). We noemen dat de ‘wortelzone-temperatuur’. Deze Romberg Verwarmingsmatten helpen jou daarbij!

Voor een overzicht van de warmtematten in ons assortiment, klik hier

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel