Drogen zonder geuroverlast? Neutralizer in de aanbieding!

drogen zonder geuroverlast
drogen zonder geuroverlast

Aanbieding: Je cannabisplant drogen zonder geuroverlast? Sowieso is het natuurlijk belangrijk om een luchtset in je droogtent te hangen. Dat betekent een afzuiger met koolstoffilter. Dit filtert de geurdeeltjes zodat je buiten de droogtent niets ruikt. Het haalt bovendien de overbodige vochtigheid uit je droogtent. Doe je dat niet, bestaat natuurlijk de kans op schimmel.
Een Neutraliser werkt aanvullend op de luchtset. Het apparaat plug je in het stopcontact en verspreidt moleculen die de geurdeeltjes van cannabis inkapselen en zo onschadelijk maken. Het is dus geen parfum die sterker ruikt dan cannabis (de oldskool oplossing), maar neutraliseer de wietgeur echt. Ook zeer ideaal tijdens het knippen natuurlijk! Tip!

De Neutraliser Compact Kit is nog een paar dagen in de aanbieding. Maak er snel gebruik van door hier te klikken.

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel