LED Brillen

Tijdelijk korting op LED brillen bij Plantarium!

Vind je het ook belangrijk om je ogen te beschermen? Wil je eventuele voedingstekorten tijdens de kweek op tijd waarnemen zodat je er nog iets aan kan doen? Deze functionele Method Seven LED+ Bril helpt jou daarbij! De verschillende kleuren van LED kunnen een vertekend beeld geven van de kleur van jouw plant. Hierdoor kun je de bladkleur niet goed waarnemen, terwijl dat natuurlijk wel belangrijk is in het bepalen van je toegediende hoeveelheid voeding. Deze bril zorgt ervoor dat jij jouw plant kunt bekijken bij helder licht.

KLIK HIER om ons aanbod te bekijken

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel