Cannabis in een kweektent

Ook dat filmpje gezien met die dikke toppen? 😀

Hoe krijg je zoiets eigenlijk voor elkaar? Beginnende kwekers hebben juist door hun grote enthousiasme vaak moeite om hun eerste oogsten tot een goed einde te brengen. Ze doen al snel te veel of maken het te moeilijk voor zichzelf. Op het internet lees je soms tegenstrijdige verhalen. Op het ene forum raden ze toppen af, op het andere zweren ze erbij.

Bij Plantarium willen we het de beginnende kweker een stuk makkelijker maken. We delen tips en adviezen die we vaak aan onze startende klanten meegeven. Naast de verkoop van goede producten nemen we altijd uitgebreid de tijd om de basis uit te leggen van de hele kweekcyclus, en alle vragen te beantwoorden. Dat zijn vaak goede gesprekken van anderhalf uur of meer. En daar nemen de ook graag de tijd voor. Cannabis leren kweken is namelijk niet alleen een kwestie van veel ervaring opdoen, maar ook het begrijpen wát je doet en waarom. Je hebt handvatten nodig die liefst niet te moeilijk zijn en die je begrijpt en kan toepassen. Om vervolgens elke kweek bij te leren.

Dit soort tips & tricks kun je vinden op ons eigen expertisecentrum of op CNNBS.nl waar wij elke twee weken nieuwe artikel voor schrijven, zoals deze (klik hier)

Mail ons, bel ons of beter nog: kom eens langs in onze winkel in Nijmegen! We helpen je graag verder.

bekijk deze aantrekkelijke aanbieding van een volledig ingerichte kweektent, klik hier!

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel