Verdampingsproblemen en -oplossingen bij buitenwiet

Ook in natte en slechte zomers hebben wietplanten soms last van hittestress. Bladpunten en kartels kunnen dan opkrullen of bladvingers klappen zelfs helemaal dicht. Cannabis growshop Plantarium vertelt je hoe dit komt, wat de verschijnselen precies zijn, en wat je ertegen kunt doen. 

Ondanks de slechte zomer ervaren Plantarium klanten dit jaar toch veel verschijnselen van hittestress bij hun buitenplanten. Gelukkig is daar zeker wat tegen te doen; in dit artikel delen we dan ook een aantal handige oplossingen. We vertellen je alles over de verschijnselen, de oorzaken en de oplossingen van hittestress. Lekker praktisch dus! Daarnaast blijven we natuurlijk hopen op warmer weer en minder nazomerregens!

Lees snel verder in dit CNNBS artikel

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel