Maak je eigen Compost Tea

Plaatje Compost Tea set
Plaatje Compost Tea set

Innoveren in biologisch kweken, dat is wat we bij Plantarium leuk vinden. Zo experimenteren we al jaren met allerlei oldskool en newskool kweekinterventies, van schimmelculturen tot Afrikaanse roodwormen tot organisch gebonden voedingstoepassingen.

Nu brengen we een andere organische kweekmethode over naar onze Nederlandse hobbymatige cannabiskwekers, namelijk het brouwen van compost tea! Ontwikkeld door @biotabsorganics. Zeer aan te bevelen voor iedere biologische binnen- en buiten kweker. Dat kun je namelijk goed zelf doen, als je maar weet hoe en met welke materialen. We stelden deze sets samen speciaal voor tweemaal in de bloeifase van je cannabisplant.

Meer informatie over het maken van je eigen Compost Tea vind je op de productpagina’s van onze

 

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Plantarium gaat sluiten

Wij houden op dit moment

LEEGVERKOOP

in de winkel