Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Zeeland

Ben je op zoek naar producten om zelf te voorzien in jouw eigen wiet en/of advies voor het kweken daarvan? Kom dan eens langs in onze winkel! Growshop Plantarium organiseert info-avonden en is een ‘gewone’ winkel die door iedereen te bezoeken is. Een stukje rijden is zeker de moeite waard!

Je mag ons altijd van tevoren even bellen om je bezoek aan te kondigen. Je kunt dan ook checken of de producten waar je naar op zoek bent op voorraad zijn, of wanneer een medewerker met kennis van specifieke zaken aanwezig is. Maak daar gebruik van, zeker als je een eindje moet reizen!

En natuurlijk hebben wij ook een webshop met veel informatie over onze producten.

Wil je liever jouw kweekbenodigdheden thuis laten bezorgen? Geen probleem! Natuurlijk voorziet Plantarium’s online growshop Zeeland ook van de beste producten en informatie! Kweek jij kleinschalig en voor eigen gebruik? Bestel dan alles wat je nodig hebt via onze webshop!

Wij verpakken alle pakketten discreet en doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Plantarium onderscheidt zich graag met persoonlijke service en helpt jou met alle liefde bij het uitkiezen van een perfect passende kweekopstelling.

 

CONTACT & OPENINGSTIJDEN

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken