Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Brabant

Ben je op zoek naar een compleet ingerichte kweektent voor cannabis en/of advies voor het kweken van jouw eigen cannabis? Kom dan eens langs in onze winkel! Een bezoek aan Growshop Plantarium in Nijmegen is ook vanuit Brabant zeker de moeite waard!

Wil je liever jouw kweekbenodigdheden thuis laten bezorgen? Geen probleem! Natuurlijk voorziet Plantarium’s online growshop Brabant ook van de beste producten en informatie! Kweek jij kleinschalig en voor eigen gebruik? Bestel dan alles wat je nodig hebt via onze webshop!

Wij verpakken alle pakketten – groot en klein – discreet en doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Plantarium onderscheidt zich graag met persoonlijke service en helpt jou met alle liefde bij het uitkiezen van een perfect passende kweektent.

Wij zijn o.a. bereikbaar via e-mail, telefoon, Facebook, Instagram en Google Maps chat. Dus stel gerust al jouw vragen!

Onze openingstijden en contactgegevens vind je op onze Contact pagina.

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken