Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Dordrecht

Een bezoek aan Growshop Plantarium in Nijmegen vanuit Dordrecht een aardige onderneming. Dat begrijpen wij! Maar het is zeker de moeite waard als je producten én goed info en tips wil voor jouw kleinschalige kweek! Op zoek naar een compleet ingerichte kweektent voor cannabis? Of cannabis zaden? Zoek je advies voor het kweken van jouw eigen cannabis? Kom dan eens langs!

Vind je het te ver en wil je jouw kweekbenodigdheden thuis laten bezorgen? Geen probleem! Natuurlijk voorziet Plantarium’s online growshop Dordrecht graag van de beste kweekproducten en informatie over de kleinschalige kweek van cannabis! Wij zijn er voor de kleine kweker die kweekt voor eigen gebruik. Je kan ons altijd contacten via onze Contact pagina, waar je alle contactopties vindt.

Wij verpakken alle pakketten – groot en klein – discreet en doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Plantarium onderscheidt zich graag met persoonlijke service en helpt jou met alle liefde bij het uitkiezen van een perfect passende kweektent!

Bekijk al onze producten in de Webshop! Mis je iets? Laat het ons weten!

 

Ook onze openingstijden vind je op onze Contact pagina.

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken