Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Zutphen

Een bezoek aan Growshop Plantarium in Nijmegen vanuit Zutphen is zeker de moeite waard! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een compleet ingerichte kweektent voor cannabis? Of zoek je cannabis zaden en/of advies voor het kweken van jouw eigen cannabis? Kom dan eens langs!

Vind je het te ver en wil je jouw kweekbenodigdheden thuis laten bezorgen? Ook geen probleem! Natuurlijk voorziet Plantarium’s online growshop Zutphen en haar inwoners ook graag van de beste kweekproducten en informatie over de kleinschalige kweek van cannabis! Wij zijn er voor de kleine kweker die kweekt voor eigen gebruik.

Wij verpakken alle pakketten – groot en klein – discreet en doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Plantarium onderscheidt zich graag met persoonlijke service en helpt jou met alle liefde bij het uitkiezen van een perfect passende kweektent!

Wij zijn altijd bereikbaar via e-mail en telefonisch tijdens openingstijden. Bekijk al onze producten in de Webshop! Mis je iets? Laat het ons weten!

 

Onze openingstijden en contactgegevens vind je op onze Contact pagina.

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken