Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Delft

Een bezoek aan Growshop Plantarium in Nijmegen is ook vanuit Delft de moeite waard! Ben je op zoek naar een compleet ingerichte kweektent voor cannabis en/of advies voor het kweken van jouw eigen cannabis? Kom dan eens langs!

Vind je het toch te ver en wil je jouw kweekbenodigdheden thuis laten bezorgen? Ook geen probleem! Natuurlijk voorziet Plantarium’s online growshop Delft ook graag van de beste producten en informatie! Wij zijn er voor alle kwekers die kleinschalig kweken voor eigen gebruik.

Wij verpakken alle pakketten – groot en klein – discreet en doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Plantarium onderscheidt zich graag met persoonlijke service en helpt jou met alle liefde bij het uitkiezen van een perfect passende kweektent!

Bekijk ons assortiment in de Webshop! Onze openingstijden en contactgegevens vind je op onze Contact pagina.

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken