Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Gratis Verzending

 

Bestellingen vanaf 99 euro worden gratis verzonden!*

Bij het afrekenen van een totaalbedrag boven € 99,- toont onze online growshop gratis verzending als optie bij het afrekenen!

* Voor sommige zware producten met een groot volume rekenen we vaste verzendkosten. Dit geldt standaard voor zakken aarde. Wij verzenden deze met liefde, maar raden je aan om af te wegen of het de moeite waard is om de bestelling zelf op te komen halen in de winkel.

Zit je nét onder het bedrag dat recht geeft op gratis verzending? Denk vooruit!

Bestel alvast dat nieuwe schaartje, een CVault en per stuk verpakte Boveda’s om je cannabis goed te bewaren, of een Gro-bot voor als je een weekendje weg gaat. Uiteraard denken wij ook graag met je mee! Bel ons gerust voor tips!

Afhalen in de winkel? Dat is altijd gratis! Als je bij het afrekenen kiest voor de afhaal-optie, zorgen wij dat jouw producten worden gereserveerd en klaargezet. Je kan deze aan de achterzijde van de winkel direct inladen óf nog even een rondje door onze winkel lopen voor meer informatie en inspiratie!

Heb je niet zo veel nodig? Dan rekenen wij enkel de verzendkosten van onze verzendpartner door. Uiteraard zorgen wij ook bij kleinere bestellingen voor een discrete verpakking! Bestellingen met kleine producten proberen we in brievenbuspakketjes te versturen: daar hoef je niet voor thuis te blijven!

Langskomen in onze winkel, maar geen vervoer voor je aankopen? Wij kunnen vaak ook in onze fysieke growshop gratis verzending op jouw bestelling geven. Neem jij de trein terug, sturen wij de pakketbezorger met jouw kweektent achter je aan!

 

Plantarium vindt persoonlijke service erg belangrijk. Je bent altijd welkom met vragen of opmerkingen. Kom langs in de winkel in Nijmegen of neem op een andere manier contact met ons op.

 

Plantarium is er voor de kleinschalige wietkweker en consument. Het team van Plantarium voorziet hobbykwekers graag van alle informatie die nodig is om in de eigen cannabisbehoefte te voorzien.

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken