Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Arnhem

Een bezoek aan Growshop Plantarium in Nijmegen is vanuit Arnhem prima te doen. Ben je op zoek naar een compleet ingerichte kweektent voor cannabis of advies voor het kweken van jouw eigen cannabis? Dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen in de winkel!

Natuurlijk voorziet Plantarium’s online growshop Arnhem ook graag van de beste producten en informatie! Wil je eerst de producten zien? Dat kan! AL onze producten zijn te bekijken in onze fysieke growshop. Mocht je veel vragen hebben, naar een specifiek product op zoek zijn, of een van onze complete (lucht)sets op het oog hebben: plan dan voor de zekerheid een afspraak, zodat we de producten – en één van onze kweekexperts! – voor je kunnen reserveren.

Wij proberen alle producten in ons assortiment daadwerkelijk in de winkel op voorraad te hebben. Is iets er niet? Dan laten we jou dat direct weten! En wil je zeker weten dat je niet voor niets komt? Bestel je producten in de webshop en kies voor de optie afhalen in de winkel.

 

Growshop Plantarium is met de auto gemakkelijk te bereiken. Na de Waalbrug de 1e rechts, dan direct 1e links en je bent er al! Alleen iets ophalen? Dan kun je met de auto aan de achterzijde van de winkel laden. Wat langer rondkijken? Vergeet dan niet je auto bij de parkeerautomaat aan te melden!


Ook met het Openbaar Vervoer ben je zo bij de growshop! Arnhem – Nijmegen doe je het snelste met de trein en vanaf het Centraal Station loop je in een kwartiertje naar Plantarium! Wij kunnen producten die je bij ons in de winkel koopt in veel gevallen ook bij je thuis laten bezorgen. Vraag er gerust naar: dat scheelt een hoop gesjouw.

 

Vind je het toch te ver of wil je jouw kweekbenodigdheden bestellen vanaf de bank? Ook geen probleem!  Wij verpakken alle pakketten – groot en klein – discreet en doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Plantarium onderscheidt zich graag met persoonlijke service en helpt jou met alle liefde bij het uitkiezen van een perfect passende kweektent!

Bekijk ons assortiment in de Webshop! Onze openingstijden en contactgegevens vind je op onze Contact pagina en via Google Maps

 

Je bent van harte welkom! Tot ziens of horens!

Vriendelijke groet, Team Plantarium

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken