Dé legale cannabis-growshop
Voor de kleinschalige cannabiskweker
Persoonlijk advies en begeleiding
Korting voor de medicinale gebruiker

Growshop Almere

Ben je op zoek naar een compleet ingerichte kweektent voor cannabis en/of advies voor het kweken van jouw eigen cannabis? Bekijk dan onze producten in de webshop of bel of mail ons voor informatie!

Growshop Plantarium in Nijmegen is vanuit Almere een aardig eindje reizen, maar als je op zoek bent naar goede info en de producten wil bekijken en aanraken, dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Vind je het toch te ver en wil je jouw kweekbenodigdheden thuis laten bezorgen? Ook geen probleem! Natuurlijk voorziet Plantarium’s online growshop Almere ook graag van de beste producten en informatie! Wij verpakken alle pakketten – groot en klein – discreet en doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Plantarium onderscheidt zich graag met persoonlijke service en helpt jou met alle liefde bij het uitkiezen van een perfect passende kweektent!

Bekijk ons assortiment in de Webshop! Onze openingstijden en contactgegevens vind je op onze Contact pagina.

Translate website

Bèta-test. Try reloading the page when the menu isn’t showing below.

Translate Page
Plantarium Growshop Logo

Zoeken